![]() |
![]() |
![]() |
Forum | Statystyki | iRC ByQa | ![]() |
|
|||||||
| Rejestracja | Downloads | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Ogólne O serwerze byq |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
nie wiem, czy to wina GN czy VALVE, ale problem polega na tym:
pliki naszego serwera zapisywane sa w katalogu: /home/gameservers/CSS-XXXXX/orangebox i dziala, do momentu jak nowy update wyjdzie. wtedy odpalam automatyczna aktualizacje z konsoli i robi sie cos dziwnego. kiedy wszystkie pliki normalnie powinny byc dogrywane do w/w folderu program robi miszmasz wszystkie pliki sa umieszczane w folderze /home/gameservers/CSS-XXXXX/orangebox/orangebox czyli glupek na nowo sciaga serwer do katalogu, tylko wewnatrz katalogu gdzie gra sie znajduje. czyli w innym miejscu. nie wiem na czym problem polega po stronie GN ale juz zgloszone jest to do ich pomocy technicznej. |
|
|
|||
|
|||
|
przerabane bo mi sie dzis zaktualizował steam i teraz niemoge wejsc na serwer tylko wyskakuje komunikat: the server you are trying to connect to is running an older
I to raczej tego ze serwer nie jest zaktualizowany bo ja mam steama przed chwila zaktualizowanego ;/// Spróbuje jutro czy wejdzie jak co to bede pisał o jakies porady co mam zrobic ;// Ostatnio edytowane przez kamkiler ; 17-08-2010 o 22:25 |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
![]() |